onsdag 18 april 2012

Tillsammans i Mål

Vilka är -Tillsammans i mål?

Till att börja med hette vi – Spring för Livet, men efter en del research insåg vi att namnet redan var taget och varumärkesregistrerat och bytte därför namn till –Tillsammans i Mål- (ett litet gupp på vägen mot mål).

Vår grupp bildades i samband med en kurs på Malmö Högskola, projektledning 1, 30 hp. En av de uppgifter vi fått är att komma på, planera och genomföra ett projekt. Att just vi blev en grupp berodde på att vi alla tyckte ett välgörenhetslopp verkade vara ett kul projekt.

Projektgruppen består av nio personer, nåväl vi kan lika gärna nämna oss vi våra fullständiga namn redan nu; Therese Andersson, Amanda Bengtsson, Emelie Ehrling, Alexander Harty, Emilie Jäfvert, Johanna Karlefeldt, Louise Larsson, Sara Linderoth och Elin Mattsson.

Vi är mellan 20 och 29 år, har nio olika bakgrunder och erfarenheter. Vi enas genom att vi verkligen vill genomföra vårt projekt, att få fler att röra på sig för en god sak och att vi aldrig tidigare har genomfört något som detta!

Därför är det både nervöst, spännande och kul att genomföra loppet, hoppas ni väljer att hänga på! Här på IM’s blogg kommer vi återkomma med några inlägg om den kringelkrokiga vägen fram till ett välgörenhetslopp.


Lite mer än hälften av gruppen (ytterligare en utmaning när man är så många) från vänster; Emelie Ehrling, Amanda Bengtsson, Sara Linderoth, Emilie Jäfvert och Alexander Harty . Saknas gör Louisa Larsson, Therese Andersson, Elin Mattsson och Johanna Karlefeldt.



Vid pennan för Tillsammans i Mål,/ Emilie Jäfvert
Mer om IMs verksamhet på www.manniskohjalp.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar