onsdag 18 november 2009

Vi rundar av i Delhi

Det närmar sig hemfärd med stormsteg. Vi jobbade hela söndagen med ordern till Tara. I kvällningen gick vi ut och luftade oss på en av restaurangerna vid Defence Colony Market, och sen kunde vi jobba en stund till..
Återbesök på Tara i måndags, där vi även träffade Mrs Moon, Taras ordförande var precis hemkommen från en tjänsteresa. Vi passade även på att be om prover på ytterligare två par örhängen som matchar några av halsbanden vi valt. De tillverkades i ett huj, och blev jättefina!





På kvällen jobbade vi vidare med Meshs order till kl 01…
Tisdagen gick till Mesh. Vi gick igenom ordern med dem och kompletterade med artikelnummer, priser och färgändringar osv. Vi bjöd på lunch, efter klockan 15 erbjöd sig Hrishi att ge oss en sightseeingtur i Delhi.




Vi åkte till Gate of India, där polisen norpade Hrishis bil för felparkering, och bogserade bort den så snart vi vänt ryggen till – för när vi kom tillbaka 20 minuter senare var den borta!



Så… en tuk-tuk-tur till polisen för att hämta bilen, sen for vi till Swaminarayan Akshardham, ett tempelkomplex fullt med otroligt detaljerade och vackra stenskulpturer och byggnader.




När vi kom tillbaka åt vi middag med Rishi, sen blev det återigen ett kvällspass, denna gång ordrar från Mesh/Blue Mango och Hubli-leksaker.

Tidigt på morgonen idag, strax efter att motorcykelgrannen gasade iväg till jobbet, kom Hrishi tillbaka för att visa oss ett av sina sidoprojekt – vackra lampor och konstverk i bambu, som han hoppas komma till Sverige och göra en utställning med, så vi bollade lite idéer innan han åkte vidare till jobbet, och vi satte igång och packa.

Det är bestämt att Mesh ska fixa rickshawn, och Hrishi ska hjälpa oss att ordna dekorationerna! Coming soon, to a fair trade event near you! ;)

I eftermiddag ska vi åka till Karin för att prata igenom hennes budget och arbetsplan för designåret 2010, och käka middag innan vi åker till flygplatsen ikväll. Kl 03:05 går flyget hem!
Nu... sista ordern att skriva, till CFM - hoppas ni kommer gilla alla grejer!










Vi ses snart, på svensk mark!

--

Vid pennan för IM,

/ Elin och Jolan

Mer om IMs verksamhet på www.manniskohjalp.se och www.imfairtrade.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar